EN YENİLER

Galabet Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 2021

Buz Hokeyi Uluslararası Basın Hokey Federasyonu’na göre (IIHF) Letonya, 2021’de Dünya Hokey Dünya Şampiyonası Şampiyonası’nın tüm eşleşmelerine ev sahipliği yapacak.

“IIHF Konseyi, Letonya Dünya Şampiyonasını tek ev sahibi olarak onaylamayı seçti. IIHF Federasyon Kurulu toplantısından sonraki bir açıklamada, epidemiyolojik zorlukların devam eden kararlarına ve bir şehirdeki turnuva kararlarına yol açan teknik nedenler içindi.

Basın Hizmetleri, Riga’daki tüm turnuvaların düzenlemelerinin ülkeler arasında seyahat etmesini ve Koronavirüs kısıtlamalarındaki kısıtlamaların etkinliğini koruyacaklarını vurgulamaktadır.

18 Ocak’ta IIHF, Belarus’taki siyasi kriz nedeniyle güvenlik sorunları nedeniyle Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası Minsk 2021’i ele geçirdi. 2020 Ağustos’ta, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldıktan sonra başladı.

Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası

2021 Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Letonya’da tamamen gerçekleşecek. Bu karar Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından alındı.

Şampiyonluk 21 Mayıs – 6 Haziran arasında gerçekleşecek. Oyun, Arena Riga Stadyası’ndaki bir buz merkezine ve 6.000 izleyici kapasitesine dönüştürmek için Olimpiyat Fitness Merkezi’nde oynanacak.

Başlangıçta Şampiyonluğun Riga ve Minsk’te yapılması planlandı. Bununla birlikte, Belarus’taki kitlesel gösterilerin sert baskısının bir geçmişi ile Letonya, kamu şampiyonluğunu düzenlediğini açıkladı. 2021 Ocak’ta IIHF, Minsk’te ülkelerin genel uygulamasının “Turnuva sırasında güvenliği sağlamak olmadığı için” olduğunu açıkladı.

Letonya, 2006 yılında Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) 2020/21 sezonunda planlanan alt lig dünya şampiyonluğunu iptal etmeye karar verdi. Bu, Estonya milli takımının gelecek yıl Dünya Şampiyonasına katılmayacağı anlamına gelir.

2021’deki ilk ligde, Dünya Şampiyonası erkekler, kadınlar, ergenler (U-20) ve ergenler (U-18) için yapılacaktır. Karar, IIHF tarafından COVID-19 uzmanlarının önerileri doğrultusunda verildi.

Estonyalı erkek ekibi, B grubu turnuvalarına ilk bölümden katılacak. Şampiyonluğun, 26 Nisan ve 2 Mayıs arasında Polonya Katowice’de yapılması planlanmaktadır.

 

Eylül ayında, alt bölümlerdeki gençler Dünya Şampiyonası tarafından iptal edildi ve şimdi gençlerin Nisan ayının başında Dünya Şampiyonası’nın başında (Grup A, İkinci Bölüm) iptal edilmesini planlıyor.

Estonya Bayan Milli takım ayrıca gelecek yıl Dünya Şampiyonası ile savaşmayı planlıyor. Ancak, üçüncü bölüm turnuvasının Mart ayında Litvanya’da iptal edilmesi bekleniyor.

2021 iptal edildi için toplam 28 IIHF turnuvası planlanıyor.

Hokey Dünya Kupası 2021: İsviçre reddetti

 

İsviçre Buz Hokeyi Federasyonu 2020 Dünya Kupasını 2021’e geciktirmeyecek. İlerleyen yıl Minsk ve Riga’da şampiyonluğa göre yapılacak.

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu’na göre, İsviçre Federasyonu kararının ana nedeni, turnuva ertelenirse ortaya çıkabilecek ekonomik bir risktir.

“Dünya Şampiyonası, İsviçre’de 2021’de İsviçre’de yapılmayacak. Zürih ve Lozan’daki ES 2020 Hokey Dünya Şampiyonası, nihayet projeden sona erdi. Örgütlenme komitesi Haziran ayının sonunda çalışmalarını tamamlayacak.” Mesaj.

Dünya Kupası, Mayıs ayında İsviçre’de yapılmalıdır, ancak koronavirüs nedeniyle iptal edildi. İsviçre turnuvası turnuvayı ertelemeyi reddettiğinden, 2021 Dünya Kupası, 7-23 Mayıs tarihleri ​​arasında Belarus ve Letonya’da yapılacak.

 

ES HOKEYİ Dünya Şampiyonası 2021

Letonya, 2021 Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Letonya hükümeti, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu’na katılıyor. Dünya Hokey Şampiyonası, 21 Mayıs – 6 Haziran arasında Riga’da gerçekleşecek. Bu durumda, Riga Elena, Samoilova’daki meslektaşımızda.

 

Uluslararası Buz Hokey Board (IIHF), Letonya 2021 Dünya Hokeyi Şampiyonası’nın tek evcil hayvanını belirtti. Başlangıçta, Letonyalılar dünya şampiyonluğunu Belarus ile almalı, ancak ikincisi ülkedeki politik durum nedeniyle hostesten ele geçirildi.

Bu karar, şehirde turnuva ve devam eden epidemiyolojik zorluklara yönelik turnuva kararına yol açan teknik nedenlerden kaynaklanmaktadır. Uluslararası seyahat üzerindeki kısıtlamalar etrafında belirsizlik göz önüne alındığında, IIHF Konseyi, ülkeler arasındaki Riga’daki tüm turnuvalara seyahat etmemenin ve Dünya Kupasını barındıran en güvenli ve en ekonomik yolu hissetti.

Hokey Dünya Kupası 2021

Öte yandan, yarışmanın ana alanı “dinamo” “Riga Arena” (kapasite: 10.3 bin) ana alanı olacak. İkinci stadyum, bir buz merkezine (6.000 koltuk) dönüştürülecek olan bir Olimpiyat fitness merkezi olacaktır. Grup maçlarını ve iki çeyrek finalde tutacak. Katılan 16 ekip, organizatörlerin “balon” komitesi oluşturmalarını ve sporcularda Covid-19 hastalığından kaçınmanıza izin veren bir otelde kalacak.

 

2006 yılında, Letonya’da tutulan turnuva, son takvim söz konusu olduğunda yayınlanacak.

Danimarka ve Slovak şampiyonluğa ev sahipliği yapmanın isteğine göre teşekkür ederim. “IIHF Başkanı Rene Fasel. Sonunda, tüm turnuvaların bir ülkedeki ayarların esnek olacağını sağlayacağını düşünüyoruz. Belki balon konseptini uygulayacağız, ancak eğer Güvenli, izleyiciyi turnuvaya da hazırlayabiliriz.

Belarus’tan mahrum olanların, ülkenin statüsünün 18 Ocak’ta bilindiği Dünya Kupası 2021 olarak bilindiğini unutmayın. Ülkedeki durumun hem de Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko’daki durumun, Lukashenko tarafından verilen sporcuların güvenlik güvenliği IIHF’yi ikna etmediği ülkede hem yaz ralli de IIHF’yi ikna etmedi – karar zordu.

 

Minsk Dünya Kupası 2021’deki Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu’na ev sahipliği yapmayı reddetmekten memnuniyet duyarım. Bu, egzersizin otoriter bir rejimin yararına kullanılmaması gerektiği açık bir mesajdır. Bu, Letonya yükümlülüklerini yerine getirecek ve tüm şampiyonluk maçlarını barındırmanın olasılığını değerlendirmeye hazır olacaktır.

Sonuç olarak, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu, ev sahibi ülke temsilcilerini dinledi ve bir ülkedeki Dünya Kupası’nda bahis yaptı.

2021 Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Düzgün Yapılacak

Buz Dünyası 2021 Hokey Şampiyonası Letonya’da tamamen yapılacak. Şimdi, Belarus, ülkedeki siyasi durumdan sonra yarışmaya ev sahipliği yapan tek kişi ve Covid-19 sağını kaybetti.
Basın hizmetlerine göre, Karar 2 Şubat’ta Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından verildi.

Şampiyonalar, 21 Mayıs – 21 Haziran tarihleri ​​arasında ülkenin sermayesindeki “Arena Riga” stadyumunda yapılacak. B grubu maçı iki çeyrek final, yarı final ve madalya turları olacaktır.

İkinci site, 6.000 izleyiciyi barındıracak bir buz merkezine dönüştürülecek olan Olimpiyat Spor Merkezidir. A grubu maçı ve iki çeyrek finalde bulunacaktır.

16 katılımcının hepsi bir otelde yer alacak.

2021 Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Düzgün Yapılacak

Şampiyonluk Olmadan Belarus

Başlangıçta, Dünya Hokey Şampiyonası 2021 Belarus’ta yapılacaktı. Ancak Ocak ayında, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu alan taşımaya karar verdi. Sebep, “Siyasi Memnuniyetsizlik ve Artan Güvenlik Riskleri, Covid-19 Büyüme ile ilgili”.

 

Bundan önce, Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası, en az üç uzun vadeli sponsor – Liqui Almanya Moly ve NIVEA ve Çek Skoda’nın, Federasyon Belarus’tan transfer olmaması durumunda 2021’de yarışmayı finanse etmeyi reddetti.

Buna ek olarak, Belarus, Modern Pentatlon’da Modern Pentatlon’da başka bir dünya şampiyonluğunu barındırma hakkını kaybetti. Bunun nedeni “bu ülkede kararsızlık”. Modern Pentatlon, atlama (sürme sporları), çitler, çekim, koşu ve yüzme gibi gösteriler gibi disiplinleri içerir.